Internet marketing za uspješno poslovanje od prvog dana

Pokretanje vlastitog poslovnog poduhvata nije nimalo lagan zadatak. Uz detaljne informacije o postupku pravnog otvaranja svoje tvrtke, planiranje ulaganja u marketing je presudan prvi korak kako bi poduzeće zaživjelo i počelo ostarivati prihode.

Internet marketing za uspješno poslovanje od prvog dana

Pokretanje vlastitog poslovnog poduhvata nije nimalo lagan zadatak. Uz detaljne informacije o postupku pravnog otvaranja svoje tvrtke, planiranje ulaganja u marketing je presudan prvi korak kako bi poduzeće zaživjelo i počelo ostarivati prihode.

Malim poduzećima i poduzećima u početku poslovanja teško se probiti u moru raznih oglasa i ponuda vaših konkurenata. Srećom, danas je vrlo razvijen sustav digitalnog marketinga koji i za najmanje budžete omogućuje profitabilno ulaganje u marketing.

Iako je digitalni marketing dostupan svima, postoji puno zamki koje mogu spriječiti vaše poduzeće u ostvarivanju profitabilnih rezultata. Također, postoji puno toga što se mora podesiti kako bi cijeli sustav digitalnog marketinga funkcionirao pravilno što zahtjeva znanje, vrijeme i financijska ulaganja od strane poduzeća.

Poduzetnicima početnicima, koji žele iskoristiti digitalni marketing, pružaju se tri opcije pravilnog ulaganja u digitalni marketing:

1 Angažman agencije za digitalni marketing

2 Vlastita edukacija i samostalna izgradnja digitalnog marketinga

3 Kombinacija agencije i vlastite edukacije

U ovom vodiču provest ćemo vas kroz korake kako biste mogli odlučiti koja opcija vam najviše odgovara te savjetovati kako da poduzmete prve korake.

1

Angažman agencije za digitalni marketing

Agencija pruža sigurnost i omogućuje poduzetnicima da uz malo uloženog vremena izgrade kvalitetni digitalni marketing. Nedostatak angažiranja angencije je veći trošak ulaganja.

Primjerice, izrada web stranice uz pomoć agencije za uslužno poduzeće s manjim brojem usluga se kreće između 4.000kn i 10.000kn. Potrebni angažman poduzetnika je između 5 i 20 sati te na kraju možete biti sigurni da imate web stranicu koja poštuje sve standarde i niste morali samostalno odrađivati puno toga.

Nakon toga ide oglašavanje kroz Facebook i/ili Google, što također iziskuje novčana ulaganja.

Ovu opciju savjetujemo svim poduzetnicima koji nemaju vremena posvetiti se svojem digitalnom marketingu i žele platiti pouzdanu uslugu izrade digitalnog marketinga.

Kliknite ovdje

i stupite u kontakt sa stručnjacima iz agencije Virtualne Tvornice kako biste dobili personalizirane procjenu usluge digitalnog marketinga koji vam je potreban.

2

Vlastita edukacija i samostalna izgradnja digitalnog marketinga

Edukacijom podižete sposobnost upravljanja digitalnim marketingom vlastitog poduzeća uz manja početna financijska ulaganja. Uz pravilni edukativni program i uloženo vrijeme, poduzetnici mogu podići na noge svoju web stranicu i digitalne oglase uz minimalni trošak i tako ostvariti povrat na investiciju.

Nedostatak opcije edukacije je potreba za ulaganjem značajnijeg vlastitog vremena u edukaciju i samostalnu izradu sustava digitalnog marketinga. Za prolazak programa edukacije cjelokupnog digitalnog marketinga (od izrade web stranice do Google i Facebook kampanje) potrebno je oko 100h rada, a za izradu dodatnih 150h kako bi se sve podesilo za vaše poduzeće.

Ako vam se ova opcija čini privlačnom upišite Akademiju digitalnog marketinga agencije svinaweb.

3

Kombinacija vlastite edukacije i angažmana agencije

Čest slučaj je da poduzetnici odabiru kombinaciju onoga što će samostalno napraviti uz edukaciju i onoga što će prepustiti iskusnim stručnjacima digitalnog marketinga.

Edukacijom razumijete točno kako bi trebao izgledati digitalni marketing za vaš poduzeće i na taj način ćete uspješnije surađivati s agencijom. Također, smanjujete troškove izrade onog dijela kojeg želite samostalno izraditi, dok plaćate samo ono za što nemate vremena ili želje.

U tom slučaju, upišite Akademiju i javite se Virtualnoj Tvornici za dogovor sastanka.

Ako niste sigurni koja opcija je idealna za vas, ispunite kratki kviz i saznajte na koji način vam digitalni marketing može pomoći ostvariti poslovne i privatne ciljeve:

Kontaktirajte nas

Zanima vas

* Cijena sata za pojedinu uslugu iznosi 150 kn + PDV (187,50 kn)

Tilio.hr - Pokretač projekta Virtualna tvornica OIB 66142139895 - Zavrtnica 17, 10000 Zagreb