O nama

Tilio.hr

Tilio.hr je prije otprilike 5 godina prvi put lansiran kao besplatna platforma za buduće poduzetnike i obrtnike – mjesto na kojem su mogu prikupiti sve relevantne, aktualne informacije i točni koraci za otvaranje tvrtke ili obrta, kao i osnovne razlike u poslovanju tvrtke, odnosno obrta.
Tilio.hr je nastao prije postojanja odličnih informativnih servisa kao što su plaviured i velikom broju korisnika pomogao je u borbi s birokracijom, odnosno u snalaženju oko prvih pitanja i odluka – otvoriti tvrtku ili obrt, te kako? 

Studio

U proteklih 5 godina virtualizirani, visoko-dinamični svijet u kojem živimo, postao je još više takav.

Sveopća digitalizacija učinila je tehnologija neizostavnom komponentom svake organizacije, a Tilio.hr promijenio je svoje lice i iz informativne platforme transformiran je u Business Innovation Studio.

Naš pristup klijentima temelji se na znanju i iskustvima stručnjaka-partnera, koji komplementarnim vještinama i snažnom tehnološkom bazom stvaraju pozitivan, mjerljiv učinak na poslovanje klijenta.
Tilio je solution-provider za organizacije koje su odlučne o poboljšanjima i otvorene za svježe ideje. U tom cilju oslanjamo se na tehnologiju, ali barem u jednakoj mjeri i na znanja i iskustva naših partnera – u realnom sektoru dokazanih stručnjaka za pravo, marketing, financije i digitalna rješenja.

Komunikacijom, iskustvom i inovativnim softverskim rješenjima želimo poboljšati poslovanje klijenata na održiv i mjerljiv način.

Javite se

Bilo da ste tek u fazi planiranja poslovanja ili želite svježe ideje za postojeće poslovanje, bit će nam drago ako nas kontaktirate.

Popunite obrazac i javite nam se bez obveze.