Partneri i reference

Uz tehnološku bazu, Tilio.hr počiva na iskustvu provjerenih partnera iz realnog sektora, odnosno na sposobnosti inovativnog i učinkovitog pristupa rješavanju realnih problema u poslovanju.

Partneri

Jakov Juraga

Virtualna Tvornica

Digitalni projekti

 

Full-service digitalna agencija s bogatim iskustvom rada na zahtjevnim web projektima i online marketinškim kampanjama. Temeljne djelatnosti uključuju dizajniranje sučelja i vizualnih rješenja, razvoj web aplikacija i internet marketing. Iskusan i kreativan tim digitalnih stručnjaka, primjeren za multidisciplinarne izazove digitalnog doba.

 

 • Grafički dizajn
 • Web development (ecommerce, korporativne stranice, web aplikacije)
 • Integracija ERP/CRM sustava
 • SEO i Google rješenja
 • Socials i content
Virtualna tvornica

Reference

Dukat Shop

IT industrija

Dukat d.d.

Dizajniranje, programiranje po mjeri, testiranje i održavanje B2C + B2B e-commerce rješenja za jedan od najprepoznatljivijih domaćih brendova.
Projekt uključuje implementaciju loyalty sustava po mjeri klijenta, integraciju shopa sa SAP sustavom, apliciranje B2B logike tvrtke u procese rada web trgovine, uključujući rabatnu politiku, frekvenciju dostave, itd.

DomusPlus

IT industrija

DomusPlus

Projekti za DomusPlus uključuju dizajniranje i razvoj online kataloga, integracijs CMS sustavom i CRM sustavom, razvoj intranet sustava i interne web aplikacije za planiranje resursa u poslovanju. Usvajanje IT rješenja za povećanje produktivnosti te poboljšanje učinkovitosti komunikacije s ciljnim skupinama, uz kontinuirane usluge online oglašavanja s pametnim targetiranjem, doprinjele su pozicioniranju DomusPlus tvrtke kao nedvojbenog lidera na domaćem tržištu montažnih kuća.

the Core

IT industrija

The Core

Izrada web shopa te povezivanje online trgovine s ERP-om u cilju automatizacije postupaka i prijenosa podataka. Web shop podržava pregledavanje asortimana prema popularnim brendovima ili pretraživanje po drugim proizvoljnim kriterijima, a u trgovinu je integrirano i rješenje za naplatu karticama, uz specifične funkcionalnosti u cilju poboljšanja marketinških rezultata.

Tip-top

IT industrija

Tip-top.hr

Tip-Top.hr je inovativni startup koji spaja djelatnosti čišćenja i informatike u jednom poslovnom sustavu. Poslovni model temelji se na custom-made web aplikaciji koja omogućuje vođenje poslovanja “servisa za čišćenje” kroz internetski preglednik. Web aplikacija skrojena po mjeri potreba poslovanja služi za automatizaciju procesa, pohranjivanje i prijenos podataka te praćenje poslovne učinkovitosti i zadovoljstva kupaca.

Razgovor-hr

IT industrija

Razgovor.hr

Razgovor.hr je platforma koja omogućuje brzo, jednostavno i diskretno povezivanje korisnika sa psiholozima i psihoterapeutima, bilo iz udobnosti doma koristeći online tehnologije ili klasičnim offline susretom. Platforma omogućuje povezivanje stručnjakom koji je po iskustvu i znanju najrelevatniji za tretiranje specifične problematike pojedinog korisnika. Lansirana je kao odgovor na izuzetan skok u potražnji za psihološkom pomoći u proteklih par godina.

Leonard Lovreković

Contest d.o.o.

Knjigovodstveno – računovodstvene usluge

 

Contest je tvrtka s preko 30 godina iskustva u računovodstveno-knjigovodstvenim poslovima. Sukladno zahtjevima tržištima, integracija poslovnih sustava i financijska analitika postale su sastavne komponente poslovanja. Contest iznad svega karakteriziraju preciznost, pouzdanost, analitičnost i izvrsnost u poznavanju struke.

 

 • Porezno savjetovanje
 • Optimizacija troškova
 • Financijska analiza
 • Knjigovodstvo i računovodstvo
 • Poslovno savjetovanje
Contest

Reference

Kozmetička industrija

Olival d.o.o.

Personalizirana knjigovodstveno-računovodstvena usluga, potpuno prilagođena potrebama klijenta. Iako smo eksterni partner, usluga je duboko integrirana u poslovanje klijenta te se provodi u softveru klijenta radi povećanja učinkovitosti procesa i rasterećenja klijenta./p>

Honeywell

Korporacija

Honeywell d.o.o.

Ugledna multinacionalna korporacija sa sjedištem u SAD-u povjerila nam je lokalne operacije i outsourceala usluge. Drago nam je da su prepoznali našu posvećenost zadovoljstvu klijenta, odnosno princip preciznog proaktivnog pristupa usluzi.

Palace

Gradnja

Palace d.o.o.

Prije pet godina preuzeli smo novog respektabilnog klijenta i proveli kompletan redizajn procesa, implementirali u poslovanju kvalitetniji softver te na obostrano zadovoljstvo postigli značajno povećanje učinkovitosti procesa na strani klijenta.

STI

Energetika

STI d.o.o.

Dugogodišnji klijent koji je nam s povjerenjem prepustio kompletnu brigu o računovodstvenim uslugama.

STI

Rent a car

HAK rent a car

Sinergijom informatičkih i računovodstvenih stručnjaka implementirali smo automatizirano povezivanje našeg i klijentovog poslovnog programa s ciljem optimizacije procesa i ubrzanja protoka ključnih informacija, uključujući izdavanje računa sukladno zakonu u svim scenarijima interakcije korisnika s HAK rent a car ponudom.

Nikola Berović

MS Partners

Odvjetničko društvo

 

U MS Partners odvjetničkom društvu od 2011. godine, s bogatim iskustvom rada na složenim nekretninskim i korporativnim projektima. Uz ekspertizu u pravnim poslovima nekretninsko-turističke domene, ističe se dubinsko poznavanje tržišta digitalne imovine, s fokusom na kriptovalute i blockchain.

 

 • Trgovačko pravo
 • Nekretnine
 • Investicije
 • Digitalna imovina
 • Blockchain tehnologija
M&S

Vedrana Livaja

Books and Bills j.d.o.o.

Sveobuhvatne računovodstvene usluge za mikro i mala poduzeća

 

Idealan partner za one koji tek kreću u svijet poduzetništva. Unatoč bogatom iskustvu u kontrolingu i dioničkim društvima, Vedrana je posvećena primarno onima koji tek započinju svoje poslovanje i traže savjetovanje u početnim procesima, bilo da je riječ o otvaranju tvrtke / obrta, pisanju poslovnog plana ili drugim aktivnostima u cilju realizacije poticaja pri samozapošljavanju.
 

 • Poslovno planiranje – pisanje poslovnih planova, naročito prilikom apliciranja na HZZ poticaje za samozapošljavanje
 • Usluge otvaranja pravnog subjekta – savjetovanje prilikom odabira odgovarajućeg oblika poslovanja, korake otvaranja, korake nakon otvaranja (primjerice što je sve potrebno za otvaranje poslovnog računa, prijave na HZZMO, porezna, itd.).
 • Računovodstveno praćenje i dostupnost kod poslovnih odluka
 • Vođenje proizvodnih, veleprodajnih, maloprodajnih, ugostiteljskih te uslužnih djelatnosti.
M&S

Javite se

Bilo da ste tek u fazi planiranja poslovanja ili želite svježe ideje za postojeće poslovanje, bit će nam drago ako nas kontaktirate.

Popunite obrazac i javite nam se bez obveze.