Imati na raspolaganju centralizirani sustav koji može ispratiti cijeli poslovni proces velika je stvar za svaku web trgovinu, a upravo domaće ERP rješenje Luceed to danas nudi.

Visoka razina efikasnosti jedna je od najvećih vrlina pri funkcioniranju svakog obrta ili tvrtke, a da bi se postigla, potrebno je koristiti sustave koji objedinjuju različite dijelove poslovnog procesa te na taj način pojednostavljuju njihovo upravljanje i drastično štede vaše vrijeme.

Baš u tu svrhu razvijeni su ERP sustavi. Iza njihovog imena stoji engleska kratica “enterprise resource planning”, a cilj im je uz pomoć softvera i tehnologije integrirati glavne poslovne procese, poput nabave, financija, prodaje, ljudskih resursa, korisničke podrške, knjigovodstva i skladišnog poslovanja.

Krajnji rezultat je taj da imate jedno centralizirano mjesto na kojem možete kontrolirati i voditi različite segmente vašeg poslovanja, što standardizira poslovne procese i omogućuje temeljitu analitiku, a također vas čini agilnijim na tržištu koje se stalno mijenja.

 

Web trgovina idealna za korištenje ERP sustava

 

Sa svojom eksplozijom u 2020. godini, web shopovi su postali izuzetno bitan dio ekonomije u Hrvatskoj, a osim što ih krase značajno niži troškovi u odnosu na vođenje fizičkih poslovnica, uz pomoć sustava za integraciju poslovnih procesa postaju i izuzetno jednostavni za upravljanje.

Nema sumnje, ERP sustavi kao da su stvoreni za e-commerce i daju potpunu kontrolu vlasnicima online trgovina kojima puno znači imati na jednom centraliziranom mjestu sve što im je potrebno kako bi u realnom vremenu mogli pratiti različite segmente svojeg poslovanja.

Na tržištu postoji više ERP rješenja, a u Hrvatskoj je među najpopularnijima svakako Luceed integracija, domaći proizvod tvrtke Tomsoft, uspješno realiziran upravo za potrebe web trgovina.

 

Povezivanje Luceeda s web shopom olakšava život

 

Bilo da se radi o maloprodaji ili veleprodaji, implementaciju Luceed rješenja nije problem realizirati, a sustav koji ćete dobiti na raspolaganje bit će kreiran upravo prema potrebama vašeg poslovanja i prilagođen zakonskom okviru vaše djelatnosti.

Web Shop Luceed integracija donosi automatizaciju poslovnih procesa, što kod online trgovine znači ažuriranje proizvoda na jednom mjestu, sinkronizaciju cijena i stanja na skladištu u realnom vremenu te jednostavniju realizaciju narudžbi.

Ako ste vlasnik B2B shopa, Luceed rješenje omogućuje precizno vođenje rabatne politike, kao i izdavanje te naplatu robe prema ugovorenim komercijalnim uvjetima, dok za B2C shopove nudi između ostalog mogućnost prodajnih akcija, kao i uvođenje loyalty programa, namijenjenog najvjernijim kupcima.

Riječ je o integraciji koja se provodi po mjeri naručitelja i ne utječe na brzinu vaše web trgovine te ovisno o kompleksnosti sustava može biti realizirana u kratkom vremenskom razdoblju, od nekoliko dana ili tjedana.

Dobra je stvar što je Luceed kompatibilan sa svim self-hosted e-commerce platformama, uključujući i WooCommerce, te je dostupan na više različitih jezika i jednostavan za koristiti, a većina podataka se može pratiti u realnom vremenu ovisno o zahtjevima, stoga nije ni čudno što ima tako široku upotrebu na hrvatskom tržištu.

 

Provedite integraciju uz pomoć stručnjaka

 

Imati na raspolaganju pregledan i oku ugodan web shop, funkcionalan za kupce te s integriranim poslovnim procesima u pozadini, želja je svakog tko želi ostvariti odličan prodajni rezultat u svijetu online trgovine.

Baš zbog toga važno je potražiti pomoć profesionalaca, onih koji vam mogu izraditi web shop po mjeri vaših poslovnih ciljeva, a također i provesti Luceed integraciju kako biste mogli na jednom centralnom mjestu voditi svoje poslovanje.

To je ono što ćete dobiti u Virtualnoj tvornici, specijaliziranoj za izradu web trgovina prema najvišim standardima, s Luceed integracijom kao jednom od dodatnih usluga koje imate na raspolaganju.

Usklađivanje skladišta s web shopom, prilagođavanje sustava Vašoj poslovnoj logici te praćenje procesa u realnom vremenu s ciljem podizanja produktivnosti i profitabilnosti dobitna je kombinacija na koju možete računati.

Virtualna tvornica također ima veliko iskustvo u integraciji web trgovina sa softverom treće strane, bilo da se radi o kartičnom plaćanju, fiskalizaciji, CRM sustavima ili vođenju skladišta, a brojna efikasna rješenja između kojih ćete moći birati, zasigurno će zadovoljiti Vaše potrebe i učiniti Vaš web shop baš onakvim kakav Vam treba da biste realizirali svoje strateške poslovne planove!